@NBuitenbeentjes

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

@NBuitenbeentjes is een wisselaccount op Twitter, als tegenhanger van de beroepenaccounts, die zo gaaf zijn. Buitenbeentje zijn is ook een beroep. Soms zozeer dat een beroep ernaast (of ondernemen) niet goed mogelijk is. Dit account is er voor ons verhaal. Elke week iemand anders.

Onze verhalen zijn nodig, onze input is nodig.

Ik schreef in Volzin:

Ik geloof inmiddels dat juist de mensen die ongeschikt zijn voor het gewone leven onmisbaar zijn voor de mensen die dat gewone leven wel gewoon leven.

Wij, de buitenbeentjes, zijn geboren om te botsen met de wereld, maar het was nooit de bedoeling dat wij de enige waren die daar wat van leerden. En reken maar dat wij leren. Velen van ons hebben een therapeut nodig om de trauma’s van de botsingen te helen. Die therapeuten doen hun best ons te leren hoe we om moeten gaan met de wereld. Mijn wens is dat de wereld ook leert omgaan met ons. Ik beloof de wereld dat ze daar ongelofelijk veel voor terug krijgt, ook als we geen schrijver, dichter of schilder worden. Wat precies? Dat kan ik niet uitleggen. Hoe leg je uit dat het nutteloze juist zo nuttig is? Dat is een waarheid die ik alleen maar kan liegen.

Lees hier de hele column

En lees hier de gebruiksaanwijzing

Stuur mij een bericht als je ook een week als buitenbeentje wil twitteren

In 2022 gaan we als buitenbeentjes een boek schrijven over onze ervaringen.

Ik blog over mijn weg naar het verwezenlijken van deze droom

Het forum (nu alleen nog voor de buitenbeentjes twitteraars en schrijvers

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]