Juf Emma filmpjes

Hoi,

Je had aangegeven iets te willen vertellen over “anders zijn” op mijn Juf Emma kanaal.

Goed om te weten:  ik ben nog maar net begonnen en heb nog geen groot publiek. Ik ga er ook niet heel veel publiciteit aan geven anders dan nieuwe inzendingen te delen op mijn social media.

Waar ik aan denk. En dat is op dit moment klein, wellicht kan het mooier, beter, anders. Maar ik begin zelf klein en ik weet niet wat jullie mogelijkheden zijn,

Een kort filmpje dat begint met voorstellen en het noemen van je onderwerp.
Daarna je verhaal, gewoon zelf opgenomen. Als je kunt, is het geweldig als je beelden kunt gebruiken, maar ik kan zelf niet goed editten en ik verwacht dat ook niet van jullie. Gewoon je verhaal doen is al mooi. Een “talking head” fimpje, heet dat.
Talking head filmpjes moeten niet te lang zijn. Rond de 5 minuten is mooi, 10 minuten is het maximum. Als je meer te vertellen hebt, graag opsplitsen. Dat is sowieso fijn, want dat betekent dat je boodschap krachtiger is.

Je kunt de filmpje met WeTransfer naar me mailen: emmajjvoerman@gmail.com

Ik zet ze op mijn kanaal en zorg dat ze ondertiteld worden (als ik het zelf tenminste kan verstaan, ik hoor slecht. Anders vraag ik hulp)

Zo simpel is het. Ik heb geen studio, en sowieso is ontmoeten nu lastig. In de toekomst zou ik het leuk vinden om rapportages te maken en interviews te doen, maar dat zit er nu niet in.

Ik ga hier een levensproject van maken dus je filmpje heeft geen haast, ik he in de toekomst ook nog filmpjes nodig.

Als je vragen hebt, mail me.

En dank voor je interesse.

Kus,

 

PS dit is mijn eerste filmpje over slechthorendheid

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma