Vind je interne fan

Blogs

Het interne fan kastje

Dit is mijn Interne Fan kastje. Negen laden, voor alle negen onderdelen . Ik neem dit kastje mee op het podium, mee in de traingsdagen. De laden worden gevuld, met verhalen en tips van deelnemers, want alleen door het doen, krijgen ze hun betekenis. Hieronder komt een...

Lees meer

over klein trauma

Een blogpost van ruim 4 jaar geleden. Pas donderdag drong het echt tot me door. hoeveel klein trauma er in mijn lijf zat. Ik huil al 1,5 jaar lang. Bijna elke dag. Meestal van geluk, soms vermengd met rouw. En na de kennismaking met Somatic Experiencing in een...

Lees meer

Mijn mislukking

Ik creëerde een online jaarcursus. Alles wat ik leerde zat er in. Al mijn mooiste teksten, mijn ziel en mijn zaligheid. Ik zou er nog meer ziel en zaligheid in blazen, want ik wordt altijd een beetje verliefd op de mensen met wie ik werk. Het zou schitterend worden....

Lees meer

She was never bullied

She never got bullied. Yeah, maybe once or twice they called her names. But her parents taught her that names didn't hurt, and she did her best to believe that. She was always the last one when they chose teams at sports, so she told herself she didn't like sports...

Lees meer

Nooit gepest

Ze werd nooit gepest. Nou ja, af en toe uitgescholden, en ze mocht vaak niet meedoen, maar dat was niet erg, vertelde ze zichzelf. En ze werd minachtend nagekeken, maar kijken doet niet zeer, vertelde ze tegen zichzelf. Ze had toen nog niet door dat ze die oordelen...

Lees meer

Zelfcompassie 4

Zelfzorg is de steun zoeken waar je hem vinden kunt.   Vandaag zocht en kreeg ik het van mijn psychologe in het transgendertraject.   Ik heb enorm veel geluk met mijn transitie. Mijn omgeving reageert heel goed, steunt me. Jullie, mijn dierbare facebook vriendinnen en...

Lees meer

zelfcompassie 1

Dag lieverd, Hier is een plek om af en toe even terug te komen. Om te voelen dat je iets nodig hebt. Om te voelen dat dat mag. Om te weten dat je niet nog harder je best hoeft te doen om dat te verdienen. Om het verdriet te voelen als je het nu niet hebt. Ken je die...

Lees meer
{

If you have the imagination to think up an inner critic, you also have an inner fan.

- Emma Voerman -

Boek Emma

+31 621347469

 

emmajjvoerman@gmail.com