Selecteer een pagina

Vind je interne fan

Blogs

Het lied van Liedewij

De kleine lijster Liedewij hoorde er niet bij. Ook al deed ze zo haar best het zuiver zingen goed te leren, ze klonk anders dan de rest dus ze stopte met proberen. Geen fraaie klank of mooie triller Liedewij werd steeds maar stiller. Totdat ze ontdekte dat anderen...

Lees meer

Finding my voice

When I went in transition I decided not to alter my voice. And then I did. This is what happens in transition. You change. And everything changes with it. If you want to find out how fixed your mindset is, try transitioning, it;s fun! So I went to a voice therapist,...

Lees meer

Veters

Die herfst, de eerste op de grote school, droeg hij nog steeds sandalen. In ieder geval op de dagen dat hij gymnastiek had. Kou deerde hem niet. Hij had op de kleuterschool het veters strikken niet onder de knie gekregen (de knopen van zijn jas lukten nog maar net) en...

Lees meer

De pijn van keuzes

Ik las ooit een boek over keuzeprocessen. De aziatische schrijfster merkte op dat de vrijheid om te willen kiezen een erg westers idee was. Ze vertelde over arranged marriages en dat die niet zo gek zijn als wij hier denken. Het boek ben ik kwijt, maar het bleef me...

Lees meer

De schaamte verkennen

In 2011 begon ik. Elke dag bloggen. En dan is het snel voorbij, leuke stukjes bedenken. Het enige dat overbleef was ikzelf, en mijn gedachten en mijn gevoelens. Dat is waar ik over blogde. Elke dag. Ook de dagen dat ik er helemaal doorheen zat. Dit was paasvakantie...

Lees meer

Gesprek met mijn interne fan

(english version here) Dag lieve interne fan, wil je meeschrijven aan dit blog? Tuurlijk, dat deden we al vaker toch? Vind je het erg als we wat dingen herhalen? Ik zit hier met mijn nieuwe naam op mijn nieuwe site, ik heb nieuw publiek. Ik wil je aan wat nieuwe...

Lees meer

Waarom ik het podium op moet

Ik gooi er even een ouderwets blog tussendoor, zo eentje waar ik tijdens het schrijven ga ontdekken waar ik het eigenlijk over heb. Steeds opnieuw valt het me op hoe mensen alle waarheden, adviezen, tips, levenswijzheden, zedlfhulpboeken, TED talks en Oprah-gasten...

Lees meer
{

If you have the imagination to think up an inner critic, you also have an inner fan.

- Emma Voerman -

Boek Emma

+31 621347469

 

emmajjvoerman@gmail.com