Vind je interne fan

Blogs

Het interne fan kastje

Dit is mijn Interne Fan kastje. Negen laden, voor alle negen onderdelen . Ik neem dit kastje mee op het podium, mee in de traingsdagen. De laden worden gevuld, met verhalen en tips van deelnemers, want alleen door het doen, krijgen ze hun betekenis. Ik ga je hier geen...

Lees meer

Over eenzame moed

  Ik sprak mijn jongere ik. “Ben ik echt een meisje?” vroeg ze. “En wordt ik later zo mooi? Mag ik zulke gave kleren dragen? Hoe heb ik dat voor elkaar gekregen? Waar haal ik dat lef vandaan? Kun je me nu wat geven?” Ik schudde mijn hoofd. Ik heb dat lef alleen omdat...

Lees meer

Waarom ik niet van Tony Robbins houd

En ook niet van Amy Cuddy, Gary Vaynerchuck, en alle andere grote namen met hun inspirational talks. Het komt gewoon doordat ik stikjaloers ben natuurlijk. Ik wil daar staan. En toch. Als ik daar stond hield ik een ander verhaal. Ze vertellen hét grote "Volg je hart...

Lees meer
{

If you have the imagination to think up an inner critic, you also have an inner fan.

- Emma Voerman -

Boek Emma

+31 621347469

 

emmajjvoerman@gmail.com