Theaterlezing

15 november 2018

15 November
Concertzaal Oosterbeek

Ontmoet je Interne Fan

 

Het is een lezing
Het is theater
Het is een training

Ik vertel verhalen, lees gedichten voor, speel op mijn gitaar, en zing een liedje. (Eentje maar, een korte. Ik ben doof, en kan horen met implantaten, maar toon houden . . . Het klinkt breekaar en dat is wel weer mooi.)

Er komen verschillende thema’s aan bod en ze hebben allemaal te maken met hoe jouw brein werkt. Hoe je alles binnen laat komen, hoe je vele lagen ziet, hoe je de wereld ervaart, en hoe je dit vaak niet kunt communiceren met de buitenwereld. Hoe je dingen bent gaan afsluiten omdat er geen plaats voor was. Hoe je daardoor lastig bij je gevoel kunt komen, en hoe je dat al jaren vol houdt. Omdat je verbeeldingskracht zo groot is, en omdat je toch van alles voelt. Maar dat zijn de gevoelens die er voor zorgen dat je niet bij de verborgen schatten komt. Op deze avond ga ik naar die verborgen schatten toe.

 

Wat me echt opvalt, eigenlijk altijd, als ik iets van jou lees of bekijk, is de enorme liefde, beroering, zuivere intentie en wijsheid die je laat zien. En voelen. Je komt direct tot de kern en dat op een manier die raakt zonder dat het pijn doet. Ik moet wel bijna altijd huilen als ik naar je luister, maar dat is denk ik van mij.

Bestel hier je kaarten

(Je komt op de ticketoffice van de Concertzaal,
ze hebben meer voorstellingen,
even naar 15 november scrollen)

 

Boek Emma

+31 621347469

 

emmajjvoerman@gmail.com