Zet de stap

Nee, ik heb geen weggever.
Mijn nieuwsbrief ís de weggever,
én de online cursus.

Schrijf je in voor alles wat gratis is:

 

Ik werk 1 op 1 , in groepen,
en met bedrijven

VIP DAG
€ 1.210

Inclusief wandelcoaching in één van de mooiste gebieden van Nederland.
(De bossen bij Doorwerth, uitzicht over de Rijn  en de parken van Oosterbeek)

Garantie: Na deze dag weet én voel je wat je écht waard bent. Je weet ook wat je eerste stappen zijn om de wereld te laten genieten van alles wat je tot nu toe voor je hield,

 

 

JAAR
TRAJECT
€ 9.075

Twee VIP dagen, gratis deelnemen aan de trainingen, gratis faceboogroep en tussendoor contact via mail, Skype en kortere afspraken (even een wandeling om alles in prespectief te zetten).  Ik help je dit jaar dát aan te gaan wat je echt aan te gaan hebt, en dat je tot nu toe heel erg goed wist te vermijden. Ik weet dat je, in plaats van iets aan te gaan, soms gewoon een ander, net iets geraffineerder coping mechanisme inschakelt. Ik snap dat, en weet wat er nodig is om er wél doorheen te gaan.

 

 

 

Groepstraining (per dagdeel)
€ 90,75

Theorie, maar vooral met elkaar oefenen. Mooie kans om met elkaar in een veilige omgeving écht de diepte in te gaan, en verder te gaan waar alle andere trainingen ophouden.  (Yep, HSP’ers zijn meesters in het gebruiken van sociale vaardigheidstrainingen als toolkit voor nieuwe vermijdings-strategieën) Ja, ook hier: we gaan het aan. Ik ga niet door je barrières heen breken. Ik maak het zo veilig dat je zelf je barrières, eerst kunt koesteren, en vervolgens kunt transformeren.

 

Facebookgroep
Abonnement €  26 per kwartaal

Dat is twee euro per week. En daar krijg je veel voor terug. Contact met anderen die net als jij een beetje vreemd zijn.
Interactie die niet vrijblijvend is. Die 50,- zorgt er voor dat ik tijd vrij kan maken om te moderaten, en juiste info kan droppen, of prikkelende vragen kan stellen. Met deze groep help je elkaar vooruit.

 

 

 

Lezing €1.250

Lezing “Ontmoet je Interne Fan”

Hoogsensitiviteit op een andere manier belicht. Ontroerend herkenbaar, en ik raak jou “interne fan”  aan.  Als jij fantasie genoeg hebt om er een interne criticus op na te houden, heb je ook een interne fan.  Deze lezing pas ik aan in overleg. Dus neem contact met me op.

contact:  emmajjvoerman@gmail.com

Maar voordat je geld uitgeeft wil je eerst wat gratis proberen. En ik heb veel gratis. Erg veel. Eigenlijk gewoon alles. Dus als je zelf alles eerst uit wil proberen, schrijf je dan in:

Nee, ik heb geen weggever.
Mijn nieuwsbrief ís de weggever,
én de online cursus.

Ik geloof niet in een online cursus. Kennis en oefeningen kunnen je heel ver brengen. Daarom stop ik dat in mijn nieuwsbrief. Maar je zult merken dat de blokkades die je tegen komt veel effectiever aan te pakken zijn met behulp van anderen. En dat kan al heel laagdrempelig.

Wat er elke week in de nieuwsbrief zit:

  • een gedachte of gedicht, iets dat je denken een duw de andere kant op geeft
  • een blog
  • een stuk dat ik specifiek voor jullie schrijf, omdat ik in een nieuwsbrief veel gerichter kan schrijven
  • antwoorden op vragen die gesteld worden (ja, reageer!)
  • een oefening, iets om te doen
  • soms een stuk theorie
  • soms links naar de vlogs die ik in het Nederlands ga maken
  • soms links naar andere interessante artikelen

Maar dan moet je wel mijn nieuwsbrief blijven volgen. (Ik deel niet alles via twitter en facebook, en sowieso laten zij niet alles zien)

Zorg dat de nieuwsbrief niet in de spam komt, of op de grote hoop. Het is onze lifeline.  Samen gaan we die wereld mooier maken. Voor minder gaan we niet aan de slag.